Skip to main content

Tack för mig

Så var dagen kommen…

Mamma Bootcamp ~ Sommar & Höstfight ~ My Stronger Me ~ Styrkefest och starka PT timmar. Tolv fantastiska och utvecklande år som tränare lämnar jag nu bakom mig.

Mycket har hänt genom åren. Jag har utbildat och fortbildat mig. Optimerat och programmerat träning. Och ju mer jag lärt mig, ju fler jag har coachat och ju äldre jag blivit har jag förstått att vi människor inte behöver lära oss mer om träning, vi behöver inte sätta fler mål. Tvärtom. Vi behöver avlära oss (det naturliga har blivit svårt) så att vi kan börja känna kroppens behov, lita på att den kan och vill fortsätta göra träning genom hela livet.

Här har jag verkat senare år, avdramatiserat träning, skapat ett lekrum där jag och min kropp har mått bra och tack vare det har jag kunnat ge andra inspiration till att göra detsamma.

Nu är dagen kommen då jag slutar träningscoacha och uppmuntrar till fri lek.

Ett svårt beslut att dela men ett rätt beslut att ta. Jag är otroligt tacksam för alla starka möten, förtroende genom åren och vänskap det har givit. RUMMET (B-ROOM) finns självklart kvar och mig blir ni inte av med, jag vill ju fortsätta #MåSnyggt med er!

Stolt och ’pensionerad’ PT tackar för sig 🧡

Betty