Skip to main content

Träningsbranschen med tandläkarögonen på

Tråkigt att träna ensam! 🆚 Tråkigt att borsta tänderna ensam?

Visst är det roligare att göra saker ihop men inte slutar vi ta hand om våra tänder när övriga familjen inte finns hemma. Vi kan borsta själva för vi vet att tänder behöver borstas. Och på samma sätt kan vi röra på oss, träna själva för vi vet att kroppen behöver aktiveras.

Varför blir träning så mycket svårare? För att vi under många år matats med den informationen. Vi skapade en speciell plats att träna på, vi lockades dit för kul tillsammans, sen blev det viktigt att mäta och värdera vilket i sin tur kräver mer tillsammans för ökad motivation, flera gånger i veckan.

Borsta tänder lärde vi oss som barn och aldrig har vi haft svårt att göra det ensamma, dag efter dag … Kunde inte låta bli … har ju så många tankar kring rörelse och träning för oss som inte tränar för att tävla 🙂

Många har upplevt hemma/ensamträning för första gången under restriktionerna och fått en ökad medvetenhet om vad “använd det du har, gör det du kan” gör för vår hälsa. Hälsofördelarna med enkel och därmed mer regelbunden träning. Medvetenhet om den egna kroppen och vad den mår bra av. Det motiverar mer än något annat.

Dela gärna dina tankar.

Kram
B