Möt Betty

Jag ser dig, jag hör dig,
för jag har varit dig.

Med en miljon blandade budskap om det bästa, trender inom träning och hälsa som ofta har blivit en till sak jag provat, presterat i, befann jag mig i en svacka. Är det allt? Finns det inget mer?  Efter år av frustration började jag djupdyka i ämnet kvinnohälsa ur skiftande perspektiv. Vad säger forskningen och vad säger forskningen om kvinnors hälsa i träning som generellt? 

Kvinnors frågor kvarstår “Kommer det här vara en annan sak jag försöker som inte fungerar?” eller “Är detta bara ett annat program som jag kommer att köpa men aldrig gör?”

Och jag förstår det, jag har varit där. Jag vet hur svårt det kan vara att navigera rätt. Därför skapade jag det jag så desperat behövde. Verktyg och ett rum för kvinnor där vi förblir starka genom kunskap, från pubertet till före, under och efter klimakteriet. 

Med ett evidensbaserat navigeringsverktyg hjälper jag kvinnor (som dig) att komma tillbaka till förarsätet och ta kontroll över livet, träningen, näringen och den viktiga återhämtningen. Den fysiska och mentala hälsan. 

Det är allt. Jag skapade det jag så desperat behövde.

”You know what’s really, powerfully sexy? A sense of humor. A taste for adventure. A healthy glow. Hips to grab on to. Openness. Confidence. Humility. Appetite. Intuition. … Smart-ass comebacks. Presence. A quick wit. Dirty jokes told by an innocent-looking lady. … A storyteller. A genius. A doctor. A new mother. A woman who realizes how beautiful she is.”

Courtney E Martin

B-room

Betty Wassenius är tandläkare, livsstilscoach och tränare med spetskompetens inom kvinnohälsa. Hon besitter en talang i att lyfta människor och vägleda dem till fysisk och mental hälsa genom livet. Efter att ha drivit sitt B-ROOM, Sveriges första boutique studio, sen 2013 har ”RUMMET” blivit ett rum i tiden, där forskningsbaserad kunskap sprids med ett äkta engagemang i kvinnohälsa.