Skip to main content

#MåSnyggt

Hej och välkommen till min sida!

Det finns så mycket att prata om och här vill jag djupdyka i allt som rör oss kvinnor i våra “mellanår”.

Jag vill dela med mig av insiktsfullt innehåll som får oss att tänka till men även skratta. Vill samtidigt ge användbara verktyg om hur jag förblir stark och mår snyggt. Den här sidans syfte är nämligen att hylla två delar av min identitet: min extrema kärlek till kroppen och dess funktion och den ofta svåra (men behöver inte vara det!) övergången från “I-woke-up-like-this: flawless” morgnar till “vad hände här”. Med glimten i ögat såklart. Varje morgon är jag mer än tacksam för en ny dag och möjlighet att unna mig liv. Jag försöker alltid börja med den känslan, men vissa dagar, ja låt oss vara ärliga, blir dagen något helt annat.

Det sägs att med ålder kommer visdom. För min del tar det utryck i acceptans, och till och med ett litet firande där jag omfamnar nya delar av mitt “nya” liv. Hit har jag kommit efter många möten med mig själv där jag lärt mig att släppa taget  för att kunna fylla på. Leva med mening bortom samhällets normer. 

När jag sätter ord på #MåSnyggt handlar det om: KVINNOR. FRIHET. SKÖNHET. NYFIKENHET. MOD. STYRKA. Allt det där jag själv behöver skapa i mitt liv, är också det jag GER till andra. Det jag känner mig passionerad över, är också det som lyser genom mina ögon och det  jag med lust och glädje delar till andra.

Kram B

”You know what’s really, powerfully sexy? A sense of humor. A taste for adventure. A healthy glow. Hips to grab on to. Openness. Confidence. Humility. Appetite. Intuition. … Smart-ass comebacks. Presence. A quick wit. Dirty jokes told by an innocent-looking lady. … A storyteller. A genius. A doctor. A new mother. A woman who realizes how beautiful she is.”

Courtney E Martin

B-room

Betty Wassenius är tandläkare, sömn- och styrkecoach med spetskompetens i klimakteriet och kvinnors hälsa. Hon besitter en talang i att lyfta människor och vägleda dem till fysisk och mental hälsa genom livet. Efter att ha drivit sitt B-ROOM, Sveriges första boutique studio, sen 2013 har ”RUMMET” blivit ett rum i tiden, där evidensbaserad kunskap sprids med ett äkta engagemang i kvinnors hälsa.