Skip to main content

S T A R K 🔥

MĂ„nga förknippar styrketrĂ€ning med gym. Idag med tyngre & tyngre och avancerade styrkeprogram. MĂ„nga möter motstĂ„nd 🧱 komplicerat, otryggt, tidskrĂ€vande eller ont i kroppen.

Jag har en annan approach med min Stark genom livet. Jag vill vĂ€lja en smartare och enklare vĂ€g. Ja, enkelt Ă€r nyckelordet. Och Ă€ven om man vill mot ett specifikt mĂ„l fĂ„r man en lĂ€ttare vĂ€g om man ser till helheten. Ärligt!

🤕 Ont i kroppen, lĂ„t det inte hindra dig men gör kroppen rörligare och tĂ„ligare.

🧘🏼‍♀️ Har du redan en rörlig kropp, stĂ€rk den med lĂ€ttare styrketrĂ€ning.

💪 Har du trĂ€nat lĂ€ttare ett tag, ta i och bygg reserver av muskler för framtiden.

🏃🏽‍♀️Har du styrkan men saknar konditionen, starta #mysjogga.

💪 Har du konditionen men fĂ„r ont i kroppen, styrketrĂ€na.

Gör det dÀr du Àr och anvÀnd det du har!

Hon gillar inte prestationstrĂ€ning tĂ€nker du kanske? Jo det gör jag, i perioder. För ett hela livet-perspektiv mĂ„ste vi vĂ€xla mellan good enough och vĂ„rt yttersta. Jobba med kroppen, inte mot den. Skaffa och ÄGA vĂ„r egna definition av trĂ€ning, vĂ„r egna verktygslĂ„da av rörelse, trĂ€ning – styrka, kondition, rörlighet och AVSPÄNNING.

Enkelt och lÄngsamt vinner i ett hela livet-perspektiv.

♡ Som att gneta lite varje dag, ett gummiband pĂ„ kontoret, en matta o kettlebell i garaget, löparskor i hallen, gymmet i nĂ€rheten, appen i mobilen.

♡ Enkelt Ă€r ingen svaghet. Det Ă€r styrka! Du gĂ„r din vĂ€g och gör inte om dina eller andras misstag.

♡ AvspĂ€nning och vila Ă€r MOD!

Jag ÄR #starkgenomlivet ur ett hela livet-perspektiv. Jag dedikerar mina sociala medier och min coaching Ă„t att sĂ€nka trösklar, involvera med helhet pĂ„ individnivĂ„.