Skip to main content

Träningshelg på Öland

Följ med oss till Solens och Vindarnas ö och möt våren tillsammans med oss den 12-13 mars!
På Öland kommer vi dela en fantastisk helg på anrika Halltorps Gästgiveri utanför Borgholm. Vi bor i nyrenoverade, ljusa och rymliga rum och granne med havet tränar, yogar, mediterar, promenerar och inspireras vi av spännande föreläsningar av starka kvinnor. Att påstå att maten på Halltorp är amazing är en underdrift och det är inte för inte Halltorps Gästgiveri också kallas House of Foods… 

Vi som bjuder in dig till vår njutningsfulla helg är:

Karin Rosell är affärskvinnan som bytte stress och utbrändhet mot yoga och meditation. Idag är hon utbildad Hatha och Yinyoga instruktör samt certifierad coach. Utöver Sverige är Mallorca, Grekland och Island några av de resmål Karin har yogaresor och sprider sin historia på. Under helgen kommer Karin bl a bjuda på yoga, meditation och häpnadsväckande workshopen “Våga drömma, våga leva!”.

Åza Brennander är serieentreprenör, fd.politiker, poddare och influencer på ett av Sveriges största mediehus. Under många år sökte hon harmoni i livet, och fann det med hjälp av yoga, meditation, träning och KBT. Under helgen kommer Åza bjuda på HIIT inspirerad träning och sin gripande föreläsning ”Utbränd och Uppgraderad” med mentala övningar. Som bonus får du även lite tips för att bygga sitt personliga varumärke i sociala medier.

Betty Wassenius är tandläkare, PT, sömn – och hälsocoach med spetskompetens i kvinnohälsa. På sitt boutique gym, B-ROOM, stärker hon fysiska som mentala muskler. Under helgen kommer Betty att ge dig en verktygslåda fylld av hälsofrämjande godsaker i form av styrka, rörlighet, hemmaträning och sin rosade föreläsning ”Stark genom livet”.

Pris för att delta är 2 995 kronor per person. I priset ingår alla programpunkter samt träningsprogram med filmade övningar att ta med hem från Bettys pass. Del i lyxigt dubbelrum. 2 frukostar 1 lunch, 1 middag, fika och mellanmål samt ett glas mousserande innan middagen. För den som önskar ankomma till Halltorps gästgiveri redan på fredagen finns möjlighet att boka en extra övernattning för 700 kronor per person i dubbelrum. För mer information, detaljerat schema och platsreservation eller bokning mailar du till azabrennander@outlook.com.

Varmt välkommen! Kram Betty, Åza och  Karin!