Skip to main content

Sommarboost med Lone & Betty

Lone Wåxnäs

Jag brinner för att sprida kravlös dans och att förmedla dansen som ett redskap för välmående och hälsa. Dansen har sedan barns ben varit betydelsefull för mig och hjälpt mig genom livets utmaningar men också en plats att få släppa alla krav och bara vara. En gång i tiden är jag utbildad på balettakademin där dans hör ihop med prestation men för mig blev kärleken till dansen fulländad när jag upptäckte det kravlösa. Att få röra kroppen till musik utan krav och känna glädjen som sprids och endorfinerna blomma.

 

Betty Wassenius

Jag vill inspirera till rörelse som något lustfyllt i motsats till något som måste göras. Från det att vi föds är varje vaken aktiv tid ett träningspass. Och ändå kopplar många ordet ”träning” till krav och prestation. Men tänk om träning är en närvaro i kroppen, en känsla av kraft och lust, inifrån och ut.  Trygghet och tillit till den egna kroppen. Där ingen bekräftelse utifrån behövs.

 

 

Tillsammans bjuder vi på en magisk boostdag. 

Vi varvar dans och rörelse med samtal kring livet i vår fantastiska kvinnokropp. Vad det kravlösa dansen, träningen gör för hjärnans kognitiva funktioner och kroppens hormonnivåer. Vi lämnar dagen med ökad kroppskännedom, kraft, glädje och en verktygslåda fylld av må-bra-saker till sommaren.

Välkommen!

Lördagen 18 juni 2022

Klockan 10:00 – 14:00

B-ROOM, Regementsgatan 9 i Växjö

Investering 995 kr. Två föreläsningar, muskelstärkande träning, dans och lunch ingår. 

Köp i webbshop. 

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.

Kram

Lone & Betty