Skip to main content

Stark genom livet … vad är det?

Hej och välkommen till min sida och bloggen. Det finns så mycket att skriva om och jag vill djupdyka i allt som rör oss kvinnor i medelårdern (ett ord jag länge haft lite svårt att identifiera mig med, men medelåldern är “levnadsår mellan ungdom och ålderdom, 40–60 år” och där är jag).

Jag vill dela med mig av insiktsfullt innehåll som får oss att tänka till men även skratta. Vill samtidigt ge användbara tips om hur jag förblir stark och mår snyggt. Den här bloggens syfte är nämligen att hylla två delar av min identitet: min extrema kärlek till kroppen och dess funktion och den ofta svåra (men behöver inte vara det!) övergången från “I-woke-up-like-this: flawless” morgnar till “vad hände här”. Med glimten i ögat såklart. Varje morgon är jag mer än tacksam för en ny dag och möjlighet att unna mig liv. Jag försöker alltid börja med den känslan, men vissa dagar, ja låt oss vara ärliga, blir dagen något helt annat.

Det sägs att med ålder kommer visdom. För min del tar det utryck i acceptans, och till och med ett litet firande där jag omfamnar nya delar av mitt “nya” liv. Hit har jag kommit efter många möten med mig själv där jag lärt mig att släppa taget  för att kunna fylla på. Må Snyggt från insidan och ut. Leva med mening bortom samhällets normer.

När jag sätter ord på Stark Genom Livet handlar det om: KVINNOR. FRIHET. SKÖNHET. NYFIKENHET. MOD. STYRKA.  Allt det där jag själv behöver skapa i mitt liv, är också det jag GER till andra.  Det jag känner mig passionerad över, är också det som lyser genom mina ögon och det  jag med lust och glädje delar till andra.

Tack för att du är här och följer mig ​​på denna resa.

Kram Betty